UDSG 15-01-2021

Beste ouders,
 
Voor degenen die nu niet vaak langs school hoeven te rijden…zie de foto hierboven.
Hartstikke mooi gemaakt door de leerkrachten en kinderen die op school zijn i.v.m. de noodopvang!
 
U hebt afgelopen woensdag (13 januari) een brief van ons ontvangen in de Persoonlijke Inbox met de maatregelen die we nemen als gevolg van de sluiting van de basisscholen, tot in ieder geval 25 januari. Het kan ook nog verlengd worden, op het moment dat we deze Uit de School Geklapt maken is er hierover nog geen ander nieuws.
 
Vrijwillige ouderbijdrage:
U hebt in oktober het verzoek van de Ouderraad gehad om de vrijwillige bijdrage over te maken. Met deze ouderbijdrage is het mogelijk voor de Ouderraad om ‘extra activiteiten’ voor de kinderen te organiseren. In december hebben de kinderen genoten van het Sinterklaasfeest en van de kerstviering (ook al moesten deze door Corona aangepast worden). Bovendien kregen alle kinderen een mooie traktatie mee van de Ouderraad vlak voor de kerstvakantie. En misschien kunnen we in februari nog carnaval vieren op school.
Dit jaar staat ook het schoolreisje op de agenda: dinsdag 8 juni 2021. Daar zijn we al druk mee bezig. Ook al weten we niet zeker of het door kan gaan, we moeten hier toch voorbereidingen voor treffen.
Nog niet alle ouders hebben de ouderbijdrage van dit schooljaar betaald.
Vandaar dat wij u aan uw ouderbijdrage willen herinneren.
Bent u het nog vergeten over te maken? Wilt u dit dan alsnog doen zodat wij al deze leuke activiteiten kunnen blijven voortzetten.
Bent u de factuur kwijt?
Het bedrag per kind bedraagt € 25,--.
Rekeningnummer: NL55RABO0133996514 t.n.v. Ouderraad St.Willibrordusschool.
Omschrijving: voor- en achternaam van uw kind(eren) en de klas.
 
Carnaval:
Ook voor de carnaval op school zijn we al bezig geweest. Het is natuurlijk echt niet zeker of dit door kan gaan, maar de volgende data zijn gepland:
Donderdag 4 februari: hoedjesdag.
We openen het carnavalsseizoen voor onze school. Dit werd altijd gedaan door de Jeugdprins/prinses. Dat gebeurt dit jaar ook én misschien is er nog een grote verrassing.
Vrijdag 12 februari: we vieren carnaval op school.
Dit jaar vieren we weer carnaval op school, maar dan zonder de volledige raad van elf  van ‘C.V. de Deurdouwers’. Ook al zou de school weer open zijn, dan nog kunnen we niet zoveel volwassenen binnen school ontvangen, dus we vieren carnaval in kleine groepen in de hal van de school.
Zodra we duidelijk hebben of de geplande activiteiten door kunnen gaan brengen we u verder op de hoogte.  
 
Verjaardagen:
Op 10 januari was Loek jarig! We waren vergeten hem te noemen in de Uit de School Geklapt. Dus doen we dat nu alsnog: hartelijk gefeliciteerd Loek: we hopen dat je een leuke, onvergetelijke, verjaardag hebt gehad!
Deze week is Seb jarig.
Hartelijk gefeliciteerd Seb. Wij wensen je een super gezellige, onvergetelijke, verjaardag!
Alle verjaardagen zijn dit jaar anders, maar dat hoeft natuurlijk niet minder gezellig te zijn! Maar er gewoon een mooie dag van!
 
Spreuk van de week:
‘Geen handen schudden:
Vanaf nu is het hoofd- schouder- knie- en- teen als we elkaar zien’. (Loesje)
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend!