UDSG 13-12-2019

Beste ouders,
 
Na een supergezellig Sinterklaasfeest zijn de kinderen weer druk aan het werk. Dat valt niet mee, want de feeststemming blijft er natuurlijk wel in deze maand.
We genieten van de gezellige kerstversiering in de klassen én de kinderen hebben zelf ook goed geholpen om de bomen te versieren! Mooi hoor!

Schoolschaatsen: Winterfestijn in Elst op dinsdag 17 december voor groep 6 en groep 8:
Onze school wordt in Elst op de ijsbaan verwacht om 08.45 uur. Dat betekent dat de bus vertrekt om 08.15 uur! De kinderen van groep 6 en 8 moeten die dag dus vroeg aanwezig zijn met schaatsen, das, muts, handschoenen en een warme jas!
Er zijn schaatsen aanwezig, maar als je zelf schaatsen hebt kun je die meenemen!
Er wordt tot 09.45 uur geschaatst en daarna worden de kinderen weer keurig met de bus terug gebracht naar school. Wij zorgen dat er een BHV-er mee gaat!

Kerstviering op school:
Het is handig als u ’s morgens het bord, bestek, beker en elektrisch lichtje al mee neemt. Graag in een tas en met de naam op alle spullen, zodat we niet iets kwijtraken.
  • 17.15 uur: de gerechten mogen gebracht worden. De kinderen komen tegelijk mee en gaan naar de eigen groep.
  • 17.30 uur:  het kerstdiner begint. De leerkracht vertelt een kerstverhaal en daarna gaan de kinderen gezellig samen eten.  De Ouderraad heeft gezorgd dat de ouders in de tussentijd op het schoolplein kunnen genieten van lekkere soep met brood, en een drankje. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd. Dus het is handig om geld mee te nemen.
  • 18.30 uur: einde kerstdiner. De kinderen van de groepen 1 en 2 mogen binnen opgehaald worden! Op het schoolplein is nog van alles te doen: de kinderen van groep 7 treden voor u op; er is muziek; er is een grabbelton voor jong en oud én u kunt de bestelde vleespakketten ophalen!
  • 19.30 uur:  einde kerstviering.
Het is handig om contant geld mee te nemen voor de drankjes en de grabbelton.

Jeugdtheater de Vriendenkring
Zondag 15 december 2019 verzorgt Jeugdtheater de Vriendenkring vanaf 14.00 uur diverse optredens in de gymzaal aan het Dorpsplein in Herveld. Reserveert u deze middag voor hen?

Verjaardagen:
17 december: Lara Scholten
19 december: Lena Kucinska
 
Hartelijk gefeliciteerd!
Wij wensen jullie een heel gezellige, onvergetelijke verjaardag!
 
Spreuk van de week:
“Dat punt waarop je hoofd je voeten kwijt raakt: dat is je haastgrens” (Loesje)
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend!