UDSG 12-11-2021

Beste ouders,
Corona:
U heeft deze week al veel berichten gehad over kinderen die positief getest zijn. Inmiddels zit groep 7a in quarantaine en ook uit de andere groepen zitten kinderen in quarantaine omdat ze een nauw contact zijn van iemand die positief getest is. De Teams accounts worden weer volop ingezet om de kinderen thuis onderwijs te kunnen bieden. Helaas verloopt het niet altijd vlekkeloos, door techniek kan er tegenwoordig veel, maar dan moet alles het wel goed doen. We doen in ieder geval allemaal ons best om zowel de kinderen op school als de kinderen thuis goed onderwijs te geven. Samen gaat ons dit weer lukken!

Foto Koch:  
Gezien het aantal kinderen dat thuis zit en het oplopend aantal besmettingen hebben we besloten om de schoolfotograaf te verzetten. Zodra wij een nieuwe datum hebben zullen wij u op de hoogte houden.
 
Kabouterpad Hemmen
De kleuters zijn afgelopen woensdag naar het Bos in Hemmen geweest. Daar hebben ze het kabouterpad gelopen. Een mooie wandeling door het bos met leuke opdrachten voor de kinderen.





 
Verjaardagen: 
Deze week zijn jarig: Sem, Cato, Wessel, Lizze, Luuk, Fedde, Joes en Mees.  
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige verjaardag!  
 
Wij vragen uw speciale aandacht voor Cato. Cato is vier jaar geworden en mag nu ook starten op de school van haar grote neef.  
Hartelijk welkom Cato, wij wensen je veel succes en vooral veel plezier ‘op de Willibrordus’ !  
 
Spreuk van de week:  
Hé, denk jij daar anders over? Wat leuk, vertel!
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend! Tot maandag!