UDSG 10-06-2022

Beste ouders,
 
Wij krijgen signalen dat er bij sommige ouders onrust bestaat over de huidige gang van zaken op school en dat men zorgen heeft over aankomend schooljaar. Indien u zorgen heeft vragen wij u even binnen te lopen bij de directie of de leerkracht en uw zorgen daar uit te spreken. Als dit op het schoolplein ‘aan de poort’ gebeurt, dan horen wij het niet altijd. Door een gesprek kunnen we mogelijk (een deel van) uw zorgen wegnemen.
 
SJOC Avondvierdaagse:
Wat hebben we gezellig gewandeld, ondanks de regen op woensdagavond.
Vanavond gaan we al weer voor de laatste route op pad.
We verzamelen allemaal (onderweg) bij Parts Point in Andelst, daar krijgen we wat te drinken en dan wandelen we allemaal samen met onze school richting ‘de Hoendrik’.
Maandag worden de medailles op school uitgedeeld dus u hoeft dit niet zelf te doen.
Ook degenen die zich later ingeschreven hebben bij school ontvangen de medaille via school.
Wij wensen iedereen veel plezier vanavond!


 
Ouderraad zoekt nieuwe leden 
De Ouderraad (OR) van de Willibrordusschool is een gezellige groep van 16 ouders met kinderen in vrijwel alle klassen. De taak van de OR is het ondersteunen van de school bij leuke activiteiten op een laagdrempelige manier. Denk hierbij aan bijv. het Sinterklaasfeest, Kerstviering, carnaval, verkeersexamen, schoolreisje en de avondvierdaagse. Het geld van de ouderbijdrage wordt o.a. gebruikt om deze dingen te kunnen organiseren, waarbij de OR dan bijv. de traktaties, spelletjes, toneelstukjes etc. verzorgt.
Dit jaar zwaaien een paar leden af en de OR zoekt vanaf aankomend schooljaar nieuwe leden. Als lid van de OR ben je met een kleine commissie bezig met de organisatie van één of meerdere activiteiten.
In principe word je lid voor tenminste 3 jaar, maar de meesten plakken er nog een paar jaar aan vast. Wil je als ouder (m/v) ook een steentje bijdragen in het organiseren van schoolactiviteiten voor jouw kind?
Meld je aan om lid te worden!! Op de school app kun je zien wie er momenteel lid zijn en je mag altijd iemand aanspreken voor de aanmelding of voor meer informatie. Of mail naar ouderraad@willibrordusherveld.nl
 
Excursie naar de Klispoel in Beek voor de groepen 3 en 4
De kinderen hebben geleerd hoe waterkers gekweekt wordt. De Klispoel is de enige plek in Nederland waar dit gekweekt wordt! Dit uitstapje is gekozen i.v.m. het huidige Jeelo project: omgaan met de natuur!
 

 

Ontvangen post van Gemeente Overbetuwe Pro Persona Connect:
Er wordt op dinsdagavond 14 juni van 19.30 – 21.00 uur een (gratis) online voorlichtingsavond georganiseerd voor ouders/verzorgers van kinderen vanaf 8 jaar over het omgaan met stress, angst en somberheid bij kinderen.
U kunt zich aanmelden via email: preventie@propersona.nl.
Er worden regelmatig ouderavonden georganiseerd: kijkt u op de website www.overbetuwe.nl/ouderavonden voor het overzicht.
 
Verjaardagen: 
Dee week zijn jarig: Lois, Femke, Kjelt, Sofie en juf Ingrid.
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige, onvergetelijke verjaardag!
Wij vragen uw speciale aandacht voor Lois en Kjelt. Zij worden 4 jaar en komen bij ons op school.
Lois en Kjelt zijn al een paar keer ‘komen oefenen’ en hebben er veel zin in om te starten!
Wij wensen jullie veel succes maar vooral veel plezier op ‘de Willibrordus’ Lois en Kjelt!
 
Spreuk van de week:
‘Geluk is een richting, geen punt’(Loesje)
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend