UDSG 04-10-2019

Beste ouders,
 
Op woensdag 2 oktober is de Kinderboekenweek van start gegaan. De kinderen (groot en klein) hebben deze week geopend met het dansje van Kinderen voor Kinderen.
Het thema is ‘Reis mee’.
U hebt de special al via de app ontvangen en hebt dan ook waarschijnlijk wel gezien dat er een leuk programma bedacht is voor deze week!
  • Indien u enkele kinderboeken heeft die uw kinderen niet meer inkijken: deze kan uw kind verkopen tijdens de kleedjesmarkt op 9 oktober.
  • Er komt een schrijfster (Miss Moss) voorlezen.
  • De kinderen doen mee met de gouden penseel- of griffelwedstrijd.
  • De kinderen van de groepen 7 en 8 doen mee aan de voorleeswedstrijd. De finale is op 11 oktober en we hebben een verrassing met de jurering van de voorleeswedstrijd.
Kortom: een leuk programma met voor iedereen iets te doen! Veel plezier allemaal!
 
Stagiaire: Sjoerd Kramer.
Misschien hebt u hem al gezien. Sjoerd loopt stage bij ons op school en stelt zich even aan u voor.
“Hallo, mijn naam is Sjoerd Kramer. Ik ben 17 jaar oud en doe dit jaar mijn 2e leerjaar MBO Onderwijsassistent. Ik loop op de St.Willibrordusschool stage op maandag en dinsdag. U kunt mij vooral vinden in de groepen 3-4 en 4-5. Ik ben erg benieuwd wat mij te wachten staat tot februari 2020 en hoop veel ervaring op te doen voor mijn toekomstige beroep!
Groetjes ‘meester’ Sjoerd.
 
Agenda:
Wij proberen zo veel mogelijk activiteiten te plaatsen in de agenda in de app. Wilt u hier regelmatig op kijken want soms verandert er nog iets. Nu wordt bijvoorbeeld de verjaardag van de leerkrachten van de groepen 3 t/m 5 op 23 oktober 2019 gevierd (dat stond eerst op een andere datum).
 
Brigadier: Op onze oproep hebben ouders gereageerd en geruild zodat de dinsdagmorgen alweer bezet is. Maar de dinsdagmiddag blijft open staan vanaf 1 november. Kunt u ruilen of op dinsdagmiddag om 14.15 uur brigadieren? Indien u kind nog te klein is om zelf te wachten, dan kan dit altijd op school geregeld worden. We hebben ook al een nieuwe aanmelding voor de dinsdagochtend: die was helaas bezet, maar deze ouder staat nu wel op de reservelijst. Heel fijn!
We hopen dat we het weer opgelost krijgen voor 1 november.
U kunt contact opnemen met Manon van Niersen of met Jeanet Rothoff indien u zich aan wilt melden of indien u vragen heeft.
 
Verjaardagen:
5 oktober:          Floor van der Kolk
7 oktober:          Merlijn van Westrenen
8 oktober:          Lynn Blokland, Senn de Ruijter
 
Hartelijk gefeliciteerd allemaal. Wij wensen jullie een super gezellige verjaardag!
Wij vragen uw speciale aandacht voor Lynn Blokland. Ze wordt 4 jaar en komt bij ons op school. Ze is al een paar keer komen oefenen en heeft er zin in om ook op de school van haar grote zus Ilana te beginnen!
Wij wensen je veel succes en vooral veel plezier bij ons op school Lynn!
 
Spreuk van de week:
“Regen: tijdens het schuilen kom je vaak de leukste mensen tegen…” (Loesje)
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend!