UDSG 03-06-2022

Beste ouders,

U bent gewend om rond deze tijd van het jaar informatie te ontvangen over het nieuwe schooljaar. Welke leerkrachten staan voor welke groep en in sommige gevallen moeten er kinderen ingedeeld worden in nieuwe groepen. Dit jaar hebben wij hier wat langer de tijd voor nodig. Zodra alle plannen klaar zijn zullen wij u op de hoogte brengen. Wij vragen dus nog even geduld. 
 
SJOC Avondvierdaagse: 7 t/m 10 juni 2022:
Volgende week is het zover! Op 2e Pinksterdag wordt de 49e SJOC Avondvierdaagse feestelijk geopend ( er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd op het plein!). We gaan vanaf dinsdag samen de SJOC Avondvierdaagse wandelen.
De oudste kinderen van het gezin krijgen vandaag een tasje mee met daarin de hesjes en borstkaartjes voor degenen die meewandelen van het gezin. Er zit ook een brief in met nog wat aandachtspunten voor de wandelavonden.
Aan de kinderen die 10 km lopen vragen wij om een rugzak mee te nemen. Alle kinderen krijgen van de Ouderraad een traktatie. De kinderen die 10 km. lopen nemen al vanaf het begin van de wandelavond hun eigen traktatie mee, dus vandaar de vraag om een tas mee te nemen!
Op tijd komen is belangrijk! We vertrekken om 18.00 uur, dus als kinderen te laat zijn, dan zou dat heel jammer zijn!
Het tasje met de hesjes mag op maandag na de Avondvierdaagse (13 juni) weer mee naar school. Dan ontvangen de kinderen ook de medaille: dit wordt weer aan het oudste kind meegegeven.
Wij wensen iedereen veel plezier!
 
Sportdag 8 juni 2022
We gaan die dag in 2 groepen sporten op de velden van Sportpart Jan van Baal/SVHA. De groepen 3 t/m 5 gaan van 08.45 tot 10.15 uur en de groepen 6 t/m 8 gaan van 10.30 - 12.00 uur.
Het programma valt binnen de reguliere schooltijd.
De kleuters krijgen een leuk programma bij school aangeboden.
Wij raden sportkleding voor ‘buiten’ aan en misschien extra drinken. Verder nemen de kinderen ‘gewoon’ fruit en drinken mee zoals ze altijd gewend zijn.
De kinderen krijgen nog wel een traktatie, maar dat is dan een extraatje.
De ouders die zich aangemeld hebben, hebben een emailbericht ontvangen met instructies voor die dag. Wij wensen iedereen veel plezier!
 
Het schoolplein:
Intussen ‘groeit’ het schoolplein langzamerhand verder! U hebt vast wel gezien dat we nu al 4 schaduwdoeken hebben! Deze zijn geschonken door de familie Strucks: hartelijk dank! Het is echt fijn, dat ondanks de felle zon, de kinderen lekker buiten kunnen spelen!
Ook is er weer verder ‘gemetseld’ aan de bank en de putten. De waterbaan is bijna klaar! De kinderen van de klusklas van meester Guido vinden het super dat ze hier ook aan mee mogen helpen!









Excursie groep 3 en 4:
Op 9 juni gaan de kinderen van deze groepen op excursie naar de Klispoel in Beek-Ubbergen. Dit is de enige plek in Nederland waar waterkers gekweekt wordt! Dit uitstapje is gekozen i.v.m. het huidige Jeelo thema: ‘Omgaan met de natuur’.
De kinderen nemen gewoon hun eten en drinken mee. Het vervoer is al geregeld.
De kinderen zijn op tijd weer terug. Veel plezier allemaal!
 
Save de date! 
We mogen weer wat groter denken, dus dat doen we dan heel graag! Iedereen heeft wel weer zin in een feestje en gezellig samenzijn. Daarom hebben we op dinsdag 12 juli een schoolfeest gepland staan. De kinderen zullen die dag workshops gaan volgen tijdens schooltijd en de ouderraad organiseert aansluitend een gezellige fancy fair op het schoolplein. Dit alles in tropische sferen. U bent van harte uitgenodigd om dit samen met ons en de kinderen te beleven van 14.30 uur tot 16.30 uur. Noteert u dit vast in uw agenda? We maken er een gezellige dag van! (Verdere info volgt).
 
Stichting Leergeld Oost Betuwe mag ook dit jaar weer schoolspullenpassen uitdelen.  
De schoolspullenpas helpt!
Voor informatie en het bestellen van de schoolspullenpas verwijzen wij u naar de site www.leergeld.nl/oostbetuwe.
 
Open Boerderijdagen van Campina
Wij ontvingen een uitnodiging van de familie Den Hartog, (Weteringsewal 5 6671LA te Zetten) voor alle kinderen om te komen kijken op hun boerderij. De open dag is op maandag 6 juni van 10:00 tot 16:00uur. De toegang is gratis voor iedereen! Voor jong en oud is er van alles te doen. Iedereen mag een kijkje nemen op de boerderij: er zijn 100 melkkoeien die gemolken worden door 2 melkrobots bovendien is er ook jongvee en kleine kalfjes. Er zijn voor de kinderen allerlei activiteiten te doen, skippykoe race, kleuren, schminken, melkpakvissen, melkwegrace en het proeven van toetjes.
 
Verjaardagen: 
Deze week zijn jarig: Lieve, Jelle, Bente, Jaylinn, Sam en juf Sandra.
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige, onvergetelijke, verjaardag!
 
Spreuk van de week:
‘Maak de tien verschillen’.
 
Wij wensen jullie allemaal een super gezellig lang weekend!
Maandag is het 2e Pinksterdag en dan zijn we allemaal vrij.
 
Dus tot dinsdag!