UDSG 01-07-2022

Beste ouders,
 
Groepsindeling:
De ouders van de kinderen die volgend jaar naar groep 3, 3 / 4, en 4 gaan hebben via de app/persoonlijke inbox bericht gehad over de indeling van de groep en de leerkracht.
De kinderen van de andere groepen schuiven gewoon door. Indien dat anders is, dan hebben de ouders hier al bericht van gehad c.q. een gesprek gevoerd met de leerkracht. Wij hebben een aantal weken geleden al een overzicht gegeven van de groepen en leerkrachten.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, loopt u dan even binnen om te overleggen met de leerkracht van uw kind (dit kan ’s morgens om bijvoorbeeld een afspraak te maken) of bij de directie.  
 
Doorschuifdag 5 juli 2022:
Op dinsdag 5 juli is het doorschuifdag. De kinderen gaan een kijkje nemen bij de leerkracht die ze volgend jaar krijgen. De kleuters die na de zomervakantie starten zijn uitgenodigd om alvast kennis te maken met de kinderen en de juf.
Het is tijdens schooltijd (van 09.00 tot 11.30 uur) dus er verandert verder niks!
Wij wensen jullie allemaal veel plezier!
 
De dode hoek:
Afgelopen maandag hebben kinderen van groep 8 een verkeersles gevolgd waar extra aandacht besteed is aan ‘de dode hoek'. Volgend jaar gaan deze kinderen (waarschijnlijk) op de fiets naar een andere school. In het kader van deze wijziging als deelnemer aan het verkeer is de les ‘de dode hoek’ heel leerzaam!
 

 
Jeelo project:
In het kader van het Jeelo project: omgaan met de natuur heeft Kim een spreekbeurt over de kippen en een broedmachine gehouden.
Haar vader kwam de kuikens even laten zien en natuurlijk mochten de kleuters ook even een kijkje nemen!
 
Meedoen in Overbetuwe:
Voor de gemeente Overbetuwe is iedereen gelijk. Ook als u minder geld te besteden heeft, wil de gemeente dat u mee kunt doen. Daarom heeft de gemeente een “meedoenregeling”. U kunt bij de gemeente Overbetuwe informeren naar deze regeling. Het betreft o.a. een tegemoetkoming in lidmaatschappen, uitstapjes en leuke activiteiten. Het aanbod is samengesteld door lokale verenigingen, stichtingen en winkels. Kijk op www.meedoeninoverbetuwe.nl.
 
Gevonden voorwerpen:
In de hal bij de zij ingang staan 2 stellingen met daarin gevonden voorwerpen. Dit varieert van jassen, gymkleding, bekers, broodtrommels tot sokken en haarbandjes.
Kortom: de bakken puilen uit.
Wilt u even in de bakken kijken of er iets van uw kind bij zit?
Zodra de vakantie begonnen is ruimen we alles op en het zou jammer zijn als u in de vakantie bedenkt dat u toch iets mist en alles net opgeruimd is!
 
Geheugensteuntje:
Op 6 juli wordt onze bibliotheek gescreend. Hebt u nog boeken thuis? Wilt u deze aan uw kind meegeven voor woensdag?
 
Mr.James Foods & Drinks: uitnodiging filmmidag:
Op woensdag 6 juli wordt er weer een filmmiddag in het dorpshuis in Slijk Ewijk georganiseerd.
De kinderen worden vervoerd per bus. De bus vertrekt om 13.00 uur vanaf het Dorpsplein in Herveld en om 13.10 uur vanaf de bushalte Hoofdstraat/hoek Verlengde Emmastraat in Andelst.
Kosten: € 5,00 per kind (inclusief bus en traktatie).
Voor meer informatie kijkt u op https://www.meetmrjames.com/kids-events/.
 
Verjaardagen:
Deze week zijn jarig Valérie, Sepp, Ellemijn,  Jurre, Matz, Finn, Bart en Yent.
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een gezellige, onvergetelijke, verjaardag!
 
Spreuk van de week:
“Tekort: wees zuinig met water en leraren!” (Loesje).
 
Wij wensen jullie allemaal een gezellig, zonnig weekend!